Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Loopbaanontwikkeling / bijscholen

Bij grotendeels van onze vestigingen kunt u terecht voor advies over uw loopbaanontwikkeling. Volgens de huidige cao bouwnijverheid hebben alle mensen in de infra recht op begeleiding in een loopbaantraject. Hieraan werken in Nederland 31 onafhankelijke trajectadviseurs. Inframensen kan daar voor u in bemiddelen. Hieronder treft u twee voorbeelden aan.


Stel: een grondwerker wil voorman en (later) uitvoerder worden, maar twijfelt of het haalbaar is.
De trajectadviseur onderzoekt samen met de grondwerker of hij of zij een passend opleidingstraject aan kan. Zo ja, dan worden de kosten voor deze opleiding(en) en de tijd die de grondwerker er overdag aan besteedt geheel of gedeeltelijk vergoed. U vindt de trajectadviseurs op de vestigingen van Inframensen. Vraag naar de mogelijkheden.


Stel: een werknemer is langdurig ziek of arbeidsgehandicapt.
Als u een werknemer heeft die zijn of haar originele beroep niet meer uit kan oefenen is omscholen naar een ander beroep vaak de beste keuze. Inframensen regelt deze (om)scholing graag voor u.

Voordelen voor de werkgever:

  • Advies op maat voor de medewerker
  • Individuele begeleiding
  • Opleidingskosten worden grotendeels of zelfs geheel betaald
  • Preventie voor werknemers die dreigen uit te vallen
  • Ondersteuning bij re-integratie

Zie ook “wat doe jij morgen.nl
 

Deel deze pagina op:
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS