Volg nu een opleiding in de infra!

Wil jij een mooi vak leren met toekomst?

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Informatie voor bedrijven

Cursussen & trainingen

Uitzendkrachten

Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infratechniek.

Inframensen zorgt met moderne en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende, goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de infrabranche.

Zonder infra geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede inframensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Infrabedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen.

Inframensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidings­bedrijven.

Inframensen is het juiste adres voor:

  • Infraopleidingen voor jongeren
  • Uitzendkrachten
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan en loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelen personeelsbeleid en advies op maat

 

Zoek de opleiding die bij je past
Kies je voor een opleiding bij Inframensen, dan ben je na 2 tot 5 jaar opgeleid tot bijvoorbeeld grondwerker, rioleringswerker, straatmaker, machinist, monteur, uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.
Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Inframensen iets voor jou!
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Over Inframensen
Inframensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn 3 Inframensen-vestigingen in Nederland. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven.
Schrijf je nu in!
Is je interesse gewekt en wil je beginnen met een opleiding? Schrijf je dan nu in.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS