Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Hét opleidingsbedrijf voor de infra!

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Inframensen!
Je werkt of loopt stage bij een Infrabedrijf, volgt onderwijs van het ROC en via Inframensen ontvang je praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats.

Lijkt het je leuk om in de infra te werken. Dan is een opleiding bij Inframensen misschien iets voor jou.

Bij Inframensen gaat theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.
Afhankelijk van bol of bbl route volg je één of meerdere dagen onderwijs op het ROC. Indien je een bbl-opleiding volgt besteed je het grootste deel van je tijd als leerling bij een infrabedrijf, hier leer je de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast ontvang je via Inframensen je praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats en Inframensen  helpt jou bij de praktijk- en je beroepsopdrachten en je beroepspraktijkvorming bij een bedrijf bij jou in de buurt.
 

Een opleiding bij Inframensen houdt het volgende in:

  • Beste leer- en werkomgeving
  • Opleiding met toekomstperspectief en carrièremogelijkheden
  • Een erkende mbo-opleiding
  • Je gaat werken of stage lopen bij een aangesloten bouwbedrijf
  • Je volgt een theorie-opleiding op het ROC
  • Je ontvangt een prima stagevergoeding of salaris
  • Inframensen biedt praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats  en professionele begeleiding voor de praktijkcomponent.
     

Wat leer je?

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest. Maar de moderne vakman is van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s op de infra. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Inframensen voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt zodat jij weet dat je op koers blijft. In de infra kun je op talloze manieren doorgroeien. Kijk welke opleiding jou het best bevalt.
 

Jouw toekomst in de infra begint hier

Maak werk van jouw infra talent. Kies voor de ideale combinatie tussen leren en werken: meld je aan bij Inframensen en word een echte vakman of -vrouw.
 


 

Zoek de opleiding die bij je past
Kies je voor een opleiding bij Inframensen, dan ben je na 2 tot 5 jaar opgeleid tot bijvoorbeeld grondwerker, rioleringswerker, straatmaker, machinist, monteur, uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.
Schrijf je nu in!
Is je interesse gewekt en wil je beginnen met een opleiding? Schrijf je dan nu in.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS