zuid

Open dagen

Kom naar de open dagen bij het opleidingsbedrijf : 

in de vestiging van Inframensen Zuid in Oss:

- donderdag 6 december 2018 van 16.00 - 20.00 uur 

of

in de vestiging van Inframensen Zuid in Breda

-  vrijdag 18 januari 2019 van 17 - 21 uur

-  zaterdag 19 januari 2019 van 10 - 13 uur

 

De werkplaats is open en je kunt dan alle informatie krijgen die je nodig hebt voor je beslist of werken in de infra ook bij jou past!

Inframensen zorgt ervoor dat jij al snel tijdens je opleidingstijd een werkplek krijgt bij een erkend leerbedrijf. Want het is heel belangrijk dat je een goede vakman wordt in de praktijk!

 

Kom naar onze open dag, en neem je ouders mee of een vriend. Want wie weet ziet die voor zich zelf ook een mooie toekomst in de infra!

 


 

Carrièreplanners, doordenkers en knappe koppen kiezen voor een baan met toekomst! Werken en leren tegelijk, baangarantie en gewoon een toffe baan met doorgroeimogelijkheden iets voor jou!? 

Het hele jaar door ben je welkom voor een informatief bezoek aan het opleidingsbedrijf.

Je krijgt tijdens zo'n match date een goede indruk van de opleiding: je hoort ervaringen van leerlingen, je krijgt een rondleiding in de werkplaats en je bekijkt het lesmateriaal voor de theorielessen. Ook informeert een instructeur je over de verschillende opleidingen en jouw toekomstperspectief. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden bij Inframensen. 

Neem gerust je ouders mee of een vriend die ook misschien in de infra ook een mooie toekomst voor zichzelf ziet. 

Aanmelden voor een inframensen match date kan hier. DOEN!

Je kunt natuurlijk ook onze open dag bezoeken in Oss, of stel je vragen vast aan onze praktijkinstructeurs, tel. 0412-641974.

Tijdens de open avonden van ROC Koning Willem 1 college in 's-Hertogenbosch en het Radiuscollege in Breda zijn onze praktijkinstructeurs ook aanwezig. We informeren je daar over alles wat met de infra-opleidingen te maken heeft.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974
Vestiging Breda
bezoekadres: Biesdonkweg 31
4826 KS Breda
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS