zuid

Voor ouders

Kiest uw zoon of dochter voor het opleidingstraject van werken en leren, dan ligt er een mooie toekomst met uitstekende carrièremogelijkheden in de infra in het verschiet.

In samenwerking met Koning Willem 1 college in ’s-Hertogenbosch, het Radiuscollege in Breda en met een groot aantal erkende leerbedrijven bieden wij verschillende infraopleidingen aan. In de bbl-route gaat uw zoon gemiddeld één dag per week naar school. Veruit de meeste dagen werkt hij als leerling bij een infrabedrijf of volgt hij praktijklessen in de werkplaats bij Inframensen.

Een veelzijdige beroepsopleiding bij Inframensen is goed voor uw zoon!

Er zijn meerdere redenen waarom leerlingen met plezier hun opleiding bij Inframensen volgen. Voor velen is dat het salaris dat zij bij een bbl-opleiding ontvangen. Maar wat minstens zo belangrijk is: ze worden vooral beoordeeld op hun talent. Wij leren hen dat technische vaardigheden goud waard zijn in het bedrijfsleven. Dat is een enorme stimulans om de opleiding af te maken.

De pluspunten voor leerlingen op een rij

  • Leren in de praktijk, bij een bouwbedrijf dat bij de leerling past
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig met de leerling hoe de opleiding verloopt
  • Nationaal erkend diploma
  • Vooruitzicht op een goede toekomst
  • Bij de bbl-opleiding een salaris

Er zit voldoende toekomst in de infra

De werkgelegenheid in de infra is goed! Niet alleen vanwege de vergrijzing is er weer grote vraag naar goed geschoold personeel, ook wordt er weer hard aan de wegen gewerkt. Duidelijk is een flinke groei van het aantal vacatures en al die arbeidsplekken zullen opgevuld moeten worden. Maar ook als uw zoon wil doorleren of later een eigen bedrijf wil starten, is een opleiding bij Inframensen Zuid een prachtige start.
 
Wilt u meer weten over onze opleidingen? Of heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot de kansen voor uw zoon of dochter in infra? Wij maken graag tijd vrij voor een informatief gesprek. U kunt hier contact met ons opnemen.

 

Deel deze pagina op:

Contact

Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974
Vestiging Breda
bezoekadres: Biesdonkweg 31
4826 KS Breda
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS