De schakel tussen talent en infra

Om uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde en liefst ook ervaren mensen nodig. Ieder infrabedrijf heeft er weleens naar gezocht. Er zijn genoeg jongeren met infratalent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van infratalent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een vmbo diploma. Zij volgen beroepsbegeleidende leerwegen (bbl) op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde én ervaren vakmannen grond- weg- en waterbouw, asfaltafwerkers, machinisten en straatmakers. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala cursussen voor uw huidige personeel.

Inframensen
Inframensen

Investeren in mensen

De reikwijdte van inframensen stopt niet bij het werven, opleiden en detacheren van vakmensen. U wilt ook dat de vakmensen die u al heeft binnen uw bedrijf blijven. Onderzoek wijst uit dat opleiding en carrièremogelijkheden de grootste drijfveren zijn om bij een bedrijf te blijven werken.
Met de mogelijkheden voor bijscholing, loopbaanontwikkeling en bedrijfsopleidingen van inframensen houdt u gemotiveerd en bekwaam personeel. Hun steeds groeiende knowhow blijft beschikbaar binnen het bedrijf, waarmee u de toekomst van uw bedrijf en uw inframensen veiligstelt.