Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

De schakel tussen talent en infra

Om uw klanten goed te bedienen heeft u gediplomeerde en liefst ook ervaren mensen nodig. Ieder infrabedrijf heeft er weleens naar gezocht. Er zijn genoeg jongeren met infratalent in Nederland, maar hoe bereikt u hen? En hoe krijgt u ze zo snel mogelijk op het vereiste niveau?
inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van infratalent. Wij zijn zeer actief in het werven van talentvolle jongeren met een vmbo diploma. Zij volgen beroepsbegeleidende leerwegen (bbl) op verschillende niveaus, die aansluiten op de eisen die u als werkgever stelt. Ons uiteindelijke doel is de arbeidsmarkt voorzien van gediplomeerde en ervaren vakmannen grond- weg- en waterbouw, machinisten en straatmakers. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala cursussen voor uw huidige personeel.


Investeren in mensen

De reikwijdte van inframensen stopt niet bij het werven, opleiden en detacheren van vakmensen. U wilt ook dat de vakmensen die u al heeft binnen uw bedrijf blijven. Onderzoek wijst uit dat opleiding en carrièremogelijkheden de grootste drijfveren zijn om bij een bedrijf te blijven werken.
Met de mogelijkheden voor bijscholing, loopbaanontwikkeling en bedrijfsopleidingen van inframensen houdt u gemotiveerd en bekwaam personeel. Hun steeds groeiende knowhow blijft beschikbaar binnen het bedrijf, waarmee u de toekomst van uw bedrijf en uw inframensen veiligstelt.

Deel deze pagina op:
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS