Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het volgen van een opleiding bij Inframensen. Wat kunt u  verwachten van onze opleidingen en organisatie? Een opleiding in de infra, is dat wel iets voor uw kind? De verschillende opleidingen roepen ongetwijfeld vragen op.

U bent niet de enige die vragen heeft. Bekijk de onderstaande en veelgestelde vragen eens. De antwoorden van Inframensen geven hopelijk al meer duidelijkheid over een aantal belangrijke zaken.

Krijg ik ook werkkleding en gereedschap?

Ja. Vaak krijg je de kleding van je eigen vestiging. Maar soms is het zo dat je een waardebon voor kleding krijgt. Daarmee koop je dan zelf je kleding. Een derde optie is dat de kosten voor kleding verrekend worden in je salaris.

Wil je weten hoe het bij jouw vestiging zit met de werkkleding? Neem contact op met de vestiging van jouw keuze. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat kost de lesstof?

50% van de kosten voor de lesstof wordt door de bedrijfsta zelf betaald. De helft van de kosten voor leerlingen valt dus al weg. De rest van het bedrag betaal je als leerling en/of ouders zelf. Sommige vestigingen van Inframensen hebben een speciale regeling waarmee ze je in de kosten voor de lesstof tegemoetkomen. Dit geldt niet voor alle vestigingen. De regeling werkt ook niet overal op dezelfde manier en verschilt per regio.

Wil je weten hoe het bij jouw vestiging zit met de kosten? Neem contact op met de vestiging van jouw keuze. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat ga ik verdienen bij Inframensen in de BOL of BBL?

Wat je gaat verdienen tijdens de opleiding verschilt per vestiging en het type opleiding. Over het algemeen geldt dat bij BOL opleidingen een stagevergoeding wordt geboden en bij BBL een salaris volgens de CAO Bouw en infra.

Wil je verdiensten vooraf weten? Neem contact op met de vestiging van jouw keuze. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.