Informatie voor ouders

Kiest uw zoon of dochter voor het opleidingstraject van werken en leren, dan ligt er een mooie toekomst met uitstekende carrièremogelijkheden in de infra in het verschiet.

Inframensen is een landelijke organisatie van infra opleidingsbedrijven in Nederland. In samenwerking met ROC’s en erkende leerbedrijven bieden wij bol- en bbl-opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) aan infratalent. Afhankelijk van de bol- of bbl-route gaat uw zoon of dochter één of meerdere dagen per week naar school. Een belangrijk deel van de week is hij/zij aan het werk als leerling bij een infrabedrijf, tijdens praktijklessen in de werkplaats van Inframensen.

Inframensen
Inframensen

Waarom is een veelzijdige beroepsopleiding bij inframensen goed voor mijn zoon of dochter?

Er zijn meerdere redenen waarom leerlingen met plezier hun opleiding bij Inframensen volgen. Voor velen is dat het salaris dat zij bij een bbl-opleiding ontvangen. Maar wat minstens zo belangrijk is: ze worden vooral beoordeeld op hun infratalent. Wij leren hen dat technische vaardigheden goud waard zijn in het bedrijfsleven. Dat is een grote stimulans om de opleiding af te maken.

De pluspunten voor leerlingen op een rij:

  • Opleiding met toekomstmogelijkheden
  • Uitstekende leer- en werkomgeving
  • Een mbo-opleiding met erkend diploma
  • Theorielessen van het ROC
  • Praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats of bij een leerbedrijf
  • Professionele begeleiding tijdens de hele opleiding
  • Prima stagevergoeding of salaris

Zit er voldoende toekomst in de infra?

Natuurlijk wilt u het beste voor uw zoon of dochter. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. We kunnen u gerust stellen: met een infradiploma op zak gaan er vele deuren open voor uw kind.

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Of heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot de kansen voor uw zoon of dochter in infra? Wij maken graag tijd vrij voor een gesprek.

Meer informatie: neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Inframensen