Voordelen Bouwopleiding Inframensen

Een opleiding volgen bij Inframensen levert leerlingen veel voordelen op. Wat te denken van een volwaardig mbo-diploma aan het einde van de streep? Zo’n diploma biedt volop mogelijkheden voor de toekomst. Vooral het vooruitzicht op een goede baan natuurlijk  Maar ook een vervolgopleiding kiezen of een eigen bedrijf starten, behoort tot de mogelijkheden.

Lees hieronder wat de voordelen zijn van een opleiding bij Inframensen:

·      Leren, werken en tegelijk geld verdienen
·      Landelijk erkend mbo-diploma
·      Praktijkgerichte opleiding
·      Opleiding en leerbedrijf in de eigen regio
·      Een bij de leerling passend leerbedrijf
·      Begeleiding van een ervaren leermeester
·      Slagingspercentage van minimaal 90%
·      Goed salaris tijdens de opleiding, maar ook later
·      Gereedschap, veiligheidsmiddelen en werkkleding van Inframensen
·      Ook starten zonder diploma is mogelijk
Inframensen
Inframensen

Wat kom je verder in de praktijk tegen

Vakmensen in de infra beginnen de werkdag vroeg. Op de meeste plaatsen start de dag rond 7.00 uur. Maar de werkdag is om 16.00 uur meestal ook alweer afgelopen. Vroeg op is dus ook weer vroeg thuis, zeker zolang je regionaal voor Inframensen aan de slag bent. Klinkt goed, toch?

En hoe zit het met de verdiensten? Ook dat is prima tegenwoordig. Er is een groot tekort aan goed geschoolde vakmensen. Daarom is het loon in de infra goed, zeker na het afronden van een opleiding met een diploma  .

Een vakman zoekt elke dag samen met de opdrachtgever naar oplossingen in de praktijk.  Wat nu gemaakt wordt, bepaalt voor later het comfort. Oplossingen bedenk je samen. Daarvoor zijn collega’s. Gezellig is het bijna altijd op het werk.