Word leerbedrijf

Als u vertrouwen heeft in de kansen die inframensen biedt, kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. Na een inventarisatie wordt u participant van inframensen en krijgt u toegang tot onze pool van leerlingen. Een praktijkbegeleider helpt u de leerling te selecteren die het beste past bij uw organisatie.

Inframensen

U betaalt alleen de gewerkte uren

De leerling staat gedurende zijn opleiding bij ons onder contract. Wij bieden hem een vast salaris en (in de meeste regio’s) werkkleding.
 U betaalt ons slechts een tarief per uur dat de leerling bij u werkt. De tarieven zijn afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau; de verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus altijd marktconform. Alle overige werkgeverslasten en verantwoordelijkheden liggen bij ons. De leerlingbegeleider heeft gedurende de opleiding een coachende rol en zal net zo vaak aanwezig zijn als nodig is.

De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor de theoretische basis gaan de leerlingen een dag per week naar een Regionaal Opleidings Centrum (ROC). De overige dagen werken ze binnen uw bedrijf. Waar nodig worden zij begeleid door een praktijkbegeleider van inframensen, die er voor zorgt dat de leerling maximaal rendement oplevert.

Nadat het diploma is behaald, kunt u de kersverse leerling zonder afkoopsom in dienst nemen.

Meer informatie: neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.