Over Inframensen

Welkom bij Inframensen. Welkom in de wereld van de infra.

Zonder infra geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede Inframensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Infrabedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Inframensen zorgt daarvoor met moderne en goede opleidingen, specifiek voor de bouwsector.

Inframensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven. We zorgen nu voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Dat doen we met effectieve en regionale opleidingen. Deze complexe taak kunnen wij niet alleen uitvoeren. We werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners. Niets doen is geen optie. Dus we gaan samen aan de slag om ons gedeeld belang en een overstijgend eigenbelang zeker te stellen.

Inframensen
Inframensen

Inframensen ondersteunt infrabedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven inframensen verzekerd van hun baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen infrabedrijven het optimale uit hun personeel.

Inframensen is het juiste adres voor:

  • Infraopleidingen voor jongeren
  • Uitzendkrachten
  • Scholingsplan, Cursussen en trainingen voor vaklieden, loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelingen personeelsbeleid en Advies op maat

Geschiedenis

Inframensen is samen met Bouwmensen in augustus 2012 van start gegaan. De stichting is ontstaan door het samengaan van meerdere regionale opleidingsbedrijven in de infra. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland.

Deze opleidingsorganisaties voor de infra hebben gekozen voor de samenvoeging om de instroom van voldoende en vakbekwaam personeel in de infra nog beter te borgen. De wervings- en opleidingskracht is fors toegenomen. De belangen kunnen nog beter behartigd worden.

Inframensen