Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Zonder infra geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Infrabedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Inframensen zorgt daarvoor met moderne en goede opleidingen, specifiek voor de bouwsector.

Inframensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven. We zorgen nu voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Dat doen we met effectieve en regionale opleidingen. Deze complexe taak kunnen wij niet alleen uitvoeren. We werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners. Niets doen is geen optie. Dus we gaan samen aan de slag om ons gedeeld belang en een overstijgend eigenbelang zeker te stellen.

Inframensen ondersteunt infrabedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven inframensen verzekerd van hun baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen infrabedrijven het optimale uit hun personeel.

Inframensen is het juiste adres voor:

  • Infraopleidingen voor jongeren
  • Uitzendkrachten
  • Scholingsplan, Cursussen en trainingen voor vaklieden, loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelingen personeelsbeleid en Advies op maat

 

Geschiedenis

Inframensen is samen met Bouwmensen in augustus 2012 van start gegaan. De stichting is ontstaan door het samengaan van meerdere regionale opleidingsbedrijven in de infra. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland.

Deze opleidingsorganisaties voor de infra hebben gekozen voor de samenvoeging om de instroom van voldoende en vakbekwaam personeel in de infra nog beter te borgen. De wervings- en opleidingskracht is fors toegenomen. De belangen kunnen nog beter behartigd worden.

 

Jongeren
Zoek je leuk werk, met toekomst- mogelijkheden en een goed salaris? Ben jij graag buiten, werk jij graag met je handen en je hoofd? Dan is een opleiding bij Inframensen iets voor jou!
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS