Hét opleidingsbedrijf voor de infra!

Lijkt het je leuk om in de infra te werken? Dan is een opleiding bij Inframensen wel iets voor jou! Je leert een mooi vak met goede toekomstmogelijkheden in de praktijkopleidingen van Inframensen.

Bij Inframensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Je zit dus niet de hele week op school. Een goede combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor écht vakmanschap.
Afhankelijk van bol- of bbl-route volg je één of meerdere dagen onderwijs van het ROC. Als je een bbl-opleiding volgt, werk je het grootste deel van je tijd als leerling bij een infrabedrijf. Daar  leer je de fijne kneepjes van het vak. Inframensen ondersteunt jou dan bij de beroepspraktijkvorming. Soms krijg je ook praktijkscholing, in een uitstekend ingerichte werkplaats bij Inframensen.

Inframensen
Inframensen

Een opleiding bij inframensen houdt het volgende in:

  • Opleiding met toekomstperspectief en carrièremogelijkheden
  • Een mbo-opleiding met erkend diploma
  • Uitstekende leer- en werkomgeving
  • Theorielessen van het ROC
  • Praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats of bij een leerbedrijf
  • Professionele begeleiding tijdens de hele opleiding
  • Prima stagevergoeding of salaris

Wat leer je?

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest. Maar de moderne vakman is van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding.

Daarnaast zorgt Inframensen voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt zodat jij weet dat je op koers blijft. In de infra kun je op talloze manieren doorgroeien. Kijk welke opleiding jou het best bevalt.

Jouw toekomst in de infra begint hier

Maak werk van jouw infra talent. Kies voor de ideale combinatie leren en werken: meld je aan bij Inframensen en word een echte professional.

Meer informatie: neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt

Inframensen