Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Word leerbedrijf

Als u vertrouwen heeft in de kansen die inframensen biedt, kunt u zich aanmelden als leerbedrijf. Na een inventarisatie wordt u participant van inframensen en krijgt u toegang tot onze pool van leerlingen. Een praktijkbegeleider helpt u de leerling te selecteren die het beste past bij uw organisatie.


U betaalt alleen de gewerkte uren

De leerling staat gedurende zijn opleiding bij ons onder contract. Wij bieden hem een vast salaris en (in de meeste regio's) werkkleding.
 U betaalt ons slechts een tarief per uur dat de leerling bij u werkt. De tarieven zijn afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau; de verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus altijd marktconform. Alle overige werkgeverslasten en verantwoordelijkheden liggen bij ons. De leerlingbegeleider heeft gedurende de opleiding een coachende rol en zal net zo vaak aanwezig zijn als nodig is.

De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor de theoretische basis gaan de leerlingen een dag per week naar een Regionaal Opleidings Centrum (ROC). De overige dagen werken ze binnen uw bedrijf. Waar nodig worden zij begeleid door een praktijkbegeleider van inframensen, die er voor zorgt dat de leerling maximaal rendement oplevert.

Nadat het diploma is behaald, kunt u de kersverse leerling zonder afkoopsom in dienst nemen.

Deel deze pagina op:
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS