Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Ontwikkelen personeelsbeleid

Bij grotendeels van onze vestigingen kunt u terecht voor advies over het ontwikkelen van uw personeelsbeleid.
Beschikt u nu over het juiste personeel, maar weet u niet zeker of dat ook voor de toekomst geldt? inframensen adviseert u over de gewenste opbouw van vaardigheden en competenties binnen uw bedrijf. Met meerjaren opleidingsplannen voor uw infrabedrijf bent u toegerust op de toekomst.

inframensen heeft een adviseurs die bedrijven kan helpen om hun personeelsbeleid vorm te geven. Personeelsbeleid is breder dan alleen het in beeld brengen van de behoefte aan opleidingen en het is onmisbaar om een bedrijf goed te kunnen besturen. Als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u contact opnemen met inframensen.

 

Deel deze pagina op:
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS