Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Waarom kiezen voor Inframensen?

Maximaal talent, minimale kosten

inframensen is een opleidingspartner zonder winstoogmerk. U geniet dus van maximale lusten, tegen minimale lasten. Als initiatief van Bouwend Nederland, de overkoepelende ondernemersorganisatie voor de bouw, staat de aanwas van gekwalificeerd personeel voor de infrasector voor ons centraal. Daarnaast maken de bedrijven gebruik van onze (cursus-) faciliteiten voor hun vaste personeel.

 

Voordelen voor uw bedrijf:

 • U ontdekt de infratalenten en leent hun in tegen gunstige tarieven.
 • De risico’s liggen bij inframensen.
 • U heeft geen zorgen over het personeelsbeleid. Geen dure werving- en selectietrajecten, geen salarisadministratie en geen ziekte- en verletkosten.
 • U kunt altijd terecht bij een vestiging in de buurt.
 • Uw leermeester en leerling-werknemer krijgen ondersteuning op de bouwplaats van de praktijkbegeleider van inframensen.
 • U heeft geen regelwerk rondom contracten en afstemming met ROC.
 • U bent flexibel en altijd verzekerd van voldoende goed gekwalificeerd personeel.
 • U laat geen subsidies op de plank liggen door onwetendheid.
 • U draagt iets bij aan professionalisering van uw vak
 • U bedrijf krijgt een positief maatschappelijk imago
 • U kunt kennis delen met andere leden.

 

Heeft uw bedrijf ruimte voor een leerling van Inframensen?

De infrasector kan niet zonder de aanwas van infratalent. En infratalent kan niet zonder een (leer)plek binnen uw bedrijf.
Neem contact op met één van de vestigingen van inframensen bij u in de buurt en investeer mee in de toekomst van de infra.

Deel deze pagina op:
Bedrijven
Inframensen is uw partner in het vinden, binden en opleiden van bouwtalent. Inframensen ondersteunt u ook bij het opzetten van goed scholingsplan en personeelsbeleid. Bij Inframensen kunt u ook terecht voor cursussen en trainingen, uitzendkrachten en advies op maat.
Uitzendkrachten
Zit uw organisatie tijdelijk verlegen om personeel? Voor de opvang van ziekte, een tijdelijk werkdruk of een tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand? Dan heeft Bouwmensen de juiste oplossing. Vakmasters is het uitzendbureau van en voor de bouwbranche.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS