Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Informatie voor ouders

Kiest uw zoon of dochter voor het opleidingstraject van werken en leren, dan ligt er een mooie toekomst met uitstekende carrièremogelijkheden in de infra in het verschiet.

Opleidingsbedrijf inframensenis een landelijke organisatie in Nederland. In samenwerking met ROC's en erkende leerbedrijven bieden wij bbl-opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) aan bouwtalent. Afhankelijk van bol of bbl route gaat uw zoon of dochter één of meerdere dagen per week naar school. Een belangrijk deel van de week is hij/zij aan het werk als leerling bij een infrabedrijf, of volgt hij/zij praktijklessen bij inframensen.

 

Waarom is een veelzijdige beroepsopleiding bij Inframensen goed voor mijn zoon of dochter?

Er zijn meerdere redenen waarom leerlingen met plezier hun opleiding bij inframensen volgen. Voor velen is dat het salaris dat zij bij een bbl-opleiding ontvangen. Maar wat minstens zo belangrijk is: ze worden vooral beoordeeld op hun infratalent. Wij leren hen dat technische vaardigheden goud waard zijn in het bedrijfsleven. Dat is een enorme stimulans om de opleiding af te maken.

De pluspunten voor leerlingen op een rij:

  • Leren in de praktijk, bij een infrabedrijf dat bij de leerling past
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig met de leerling hoe de studie verloopt.
  • Nationaal erkend diploma
  • Vooruitzicht op een goede toekomst
  • Bij de bbl-opleiding een salaris

 

Zit er voldoende toekomst in de infra?

Natuurlijk wilt u het beste voor uw zoon of dochter. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. We kunnen u gerust stellen: met een infradiploma op zak gaan er vele deuren open voor uw kind.

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Of heeft u bijvoorbeeld vragen met betrekking tot de kansen voor uw zoon of dochter in infra? Wij maken graag tijd vrij voor een gesprek.


 

Opleidingen
Met de opleidingen van Inframensen wordt je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; grond werker, rioleringswerker, straatmaker, Machinist, monteur ,uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.
Over Inframensen
Inframensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn 3 Inframensen-vestigingen in Nederland. Ze ontstond uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland om de ontwikkelingen die het de sector moeilijk maken voor te blijven.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS