Nieuws
De werkgelegenheid in de bouw zal voor het eerst sinds 6 jaar weer toenemen! In 2015 zullen er 5.000 voltijd banen bijkomen in de bouw. De komende 6 jaar zullen hier nog eens 60.000 banen bijkomen. Volg dus nu een opleiding bij ons!

Word vakman grond-, weg- en waterbouw, machinist of straatmaker, volg een veelzijdige opleiding bij Inframensen

Als leerling van Inframensen zijn er drie plekken waar je de opleiding volgt: bij een ROC, bij een praktijkopleidingscentrum van Inframensen én bij een infrabedrijf.

Om aan de slag te kunnen bij inframensen moet je eerst ingeschreven zijn bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Heb je dit nog niet gedaan, dan kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuze. Bij het ROC volg je een theorie-opleiding. Verder is het ROC verantwoordelijk voor deelkwalificaties, beroepstaken, thema's en certificaten. Ook het uiteindelijke - landelijk erkende - diploma krijg je van het ROC.
Bij welk ROC kun je terecht?

inframensen is gedurende je opleiding voor de praktijkcomponent jouw thuisbasis. Bij het regionale opleidingsbedrijf krijg je trainingen en oefeningen om praktijkvaardigheden aan te scherpen. Een vaste leerlingbegeleider geeft je extra begeleiding waar nodig, eventueel ook bij het bedrijf waar je werkt.
Waar vind je onze vestigingen?

Indien je een bbl opleiding volgt, werk je een belangrijk deel van de opleiding bij een bouwbedrijven die is aangesloten bij inframensen. Je kunt zelf een bedrijf aandragen, of samen met inframensen bekijken welk bedrijf het beste bij je past.
 

Verder in de infra

Gedurende je opleiding krijg je begeleiding van inframensen. Als BBL-leerling krijg je een leer-arbeidsovereenkomst en als BOL-leerling een stage-overeenkomst met inframensen. Nadat je het diploma hebt behaald, kun je vaak aan de slag bij het bedrijf waar je de opleiding volgde. Als je wilt doorstuderen, of bij een ander bedrijf aan de slag wilt, begeleiden we je graag.
 


 

Vind een vestiging bij jou in de buurtAlle vestigingenMeer info
Zoek de opleiding die bij je past
Kies je voor een opleiding bij Inframensen, dan ben je na 2 tot 5 jaar opgeleid tot bijvoorbeeld grondwerker, rioleringswerker, straatmaker, machinist, monteur, uitvoerder of werkvoorbereider. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4.

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS