zuid

Alle beschikbare opleidingen bij Inframensen Zuid

Assistent bouw en infra (niv. 1) / Entreeopleiding

Als Assistent bouw en infra assisteer je de vakman bij het werken aan bijvoorbeeld gebouwen, wegen en bruggen. Je bewerkt materialen en je bouwt constructies. Als assistent kun je goed samenwerken, aanwijzingen opvolgen en let je op de veiligheid en het milieu. Bij merendeel van onze vestigingen is deze opleiding vervangen door een entreeopleiding.

Lees verderLees verder

Vakman GWW (niv. 2)

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het aanleggen en onderhouden van wegen en rioleringen? Wil jij alles weten over egaliseren en drainages? Ben je graag buiten en werk je goed in een team? Dan is onze opleiding Vakman grond-, weg en waterbouw (GWW) een goede basis voor jou! Je verricht in een team alle werkzaamheden voor het aanleggen en onderhouden van wegen en rioleringen. Je repareert en egaliseert bijvoorbeeld wegdekken, plaatst rioleringsbuizen en drainages en werkt aan de afwerking van bermen. Deze opleiding is ook een goede vooropleiding voor toekomstige machinisten. De opleiding duur maximaal twee jaar, hierna kun je doorstromen naar niveau 3.

Lees verderLees verder

Monteur gas water en warmte (niv. 2)

Je legt ondergrondse netwerken van buisleidingen aan en je onderhoudt deze voor het transport van gas, water of warmte. Je werkt veilig vanaf een tekening en volgens instructies.

Lees verderLees verder

Monteur mobiele werktuigen (niv. 2)

Droom jij ervan om machines te bedienen voor graaf- en grondverzetwerkzaamheden of wil je aan de slag met wegenbouwmachines? Wil je ook alles weten over het onderhoud en reparaties van kleine storingen? Dan is onze opleiding machinist precies iets voor jou! Je onderhoudt bijvoorbeeld wegenbouwmachines, hijskranen en grondverzetmachines. Ook verhelp je storingen, verricht je reparaties en breng je veranderingen aan. Je onderhoudt deze machines en soms is het nodig dat je constructiewerk en verspanende werkzaamheden doet.

Lees verderLees verder

Opperman bestratingen (niv. 2)

Ben jij graag aan het werk en werk je nauwkeurig? Wil je alles weten van bestrating en vakindelingen? Werk je graag samen met collega’s en kun je ook alleen werken aan een deel van een bestrating? Dan is onze opleiding straatmaker echt jouw richting! In dit veelzijdige werk maak je bijvoorbeeld bestrating in voetgangersgebieden, de vakindeling op parkeerplaatsen en woonerven met drempels. Als aankomend straatmaker maak je eenvoudige tegel- en steenbestratingen. De opleiding duurt maximaal twee jaar en hierna kun je doorstromen naar niveau 3.

Lees verderLees verder

Allround vakman GWW (niv. 3)

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden zoals omschreven bij niveau 2. De opleiding duurt maximaal drie jaar.

Lees verderLees verder

Machinist grondverzetmachines (niv. 3)

Als machinist grondverzetmachines niveau 3 bedien je machines voor graaf- en grondverzetwerkzaamheden. Ook zorg je voor het dagelijkse onderhoud van jouw machine en de reparatie van kleine storingen. Je wordt opgeleid om zelfstandig bij bedrijven aan de slag te gaan. De opleiding duur maximaal drie jaar.

Lees verderLees verder

Machinist wegenbouw (niv. 3)

Als machinist wegenbouw niveau 3 werk je met wegenbouwmachines. Afhankelijk van het soort machine breng je asfalt- of betonverhardingen aan of wals je de asfaltverharding. Je wordt opgeleid om zelfstandig bij infrabedrijven aan de slag te gaan. De opleiding duur maximaal drie jaar.

Lees verderLees verder

Straatmaker (niv. 3)

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk op het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden zoals omschreven bij niveau 2. De opleiding duur maximaal drie jaar.

Lees verderLees verder
Deel deze pagina op:

Contact

Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974
Vestiging Breda
bezoekadres: Biesdonkweg 31
4826 KS Breda
Postadres: Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss
E: info@inframensen-zuid.nl
T: 0412 641974

Welkom bij Inframensen.
Welkom in de wereld van de infra.

Inframensen is hét opleidingsbedrijf voor de infra.
Één loket voor opleidingen en scholing in de infra. 
Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de infra voor de toekomst. Inframensen is een coöperatieve vereniging van 3 vestigingen. 
Wij werken zowel landelijk als regionaal samen met ervaren en betrokken partners, beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. 

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS